Register

User Registration

A+ A A-

Vacances d’ été

Στη μαθητική ζωή του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», “Vacances d’ été” σημαίνει: βόλτες στην αυλή με τα ποδήλατα, δροσιστικές βουτιές στην πισίνα, μυρωδάτες αγριοφράουλες του Χορτιάτη, πύργοι στην αμμουδιά, ημερήσιες εκδρομές στην εξοχή, παιχνίδι με φίλους, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, νεροτσουλήθρες στο νησί των πειρατών, κυνήγι θησαυρού στο μαγευτικό, αιωνόβιο δάσος του «ΔΕΛΑΣΑΛ».
 
Σημαίνει, όμως, και πειράματα φυσικής, δημιουργικά εργαστήρια, ρομποκατασκευές. Ανοίγουμε τις πόρτες των εργαστηρίων και του σπάνιου Μουσείου Φυσικής Ιστορίας με τις συλλογές του. Στο ζεστό και φιλόξενο θεατράκι, μεταμορφωνόμαστε σε … ηθοποιούς που ερμηνεύουν, χορεύουν και τραγουδούν. Θα ταξιδέψουμε σ’ έναν κόσμο ποιητών και συγγραφέων, γεμάτο αγάπη και ευαισθησία!
Και για τους λίγο μεγαλύτερους, προτείνουμε εξορμήσεις σε μαγευτικές τοποθεσίες.
 
Στο «ΔΕΛΑΣΑΛ», με τις “Vacances d’ été” - "Καλοκαιρινές διακοπές", κάνουμε ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα της μαθητικής ζωής, αλλά επιμένουμε στην αξία της άθλησης, της γνώσης και της έρευνας και καλούμε τους μαθητές μας να γίνουν συνεργοί σ’ αυτή την προσπάθειά μας. Όλοι μαζί, αθλούμαστε, εξερευνούμε, μαθαίνουμε, διασκεδάζουμε, δημιουργούμε νέες ιδέες και αποκτάμε νέες εμπειρίες. Όλοι μαζί πετυχαίνουμε, ώστε το σχολείο μας να γίνει χώρος συνάντησης, άθλησης, διασκέδασης και δημιουργικής γνώσης για όλους.
 
Το πρόγραμμα των «Καλοκαιρινών Διακοπών - Vacances d’été» απευθύνεται σε μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών, ηλικίας από 5 έως 12 ετών και διοργανώνεται από τους πτυχιούχους εκπαιδευτές της Ζώνης Δραστηριοτήτων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», αμέσως μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, για τρεις εβδομάδες, (από 16/6/17 έως 6/7/17), καθώς επίσης και για δύο εβδομάδες, πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (από 28/8/17 έως 8/9/17). Μπορείτε να επιλέξετε όσες εβδομάδες θέλετε. Το πρόγραμμα αυτό βοηθάει: τα παιδιά, ώστε να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τις ξένοιαστες καλοκαιρινές μέρες με την παρέα τους, αλλά και τους γονείς, οι οποίοι εξυπηρετούνται, καθώς εξακολουθούν να έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά τις πρωινές ώρες, από τις 07.30΄ έως τις 15.30΄, με δυνατότητα χρήσης των σχολικών λεωφορείων του Κολεγίου.
 
Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των «Vacances d’ été» θα δοθούν στους συμμετέχοντες: α) δύο μπλουζάκια και ένα καπέλο, τα οποία θα φοριούνται καθημερινά σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, β) το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, γ) οδηγίες και κανονισμοί λειτουργίας των «Vacances d’ été».
 
Τέλος, οι υπεύθυνοι συνοδοί θα ενημερώσουν τηλεφωνικά όλους τους γονείς που θα χρησιμοποιήσουν τα σχολικά λεωφορεία για την ακριβή ώρα παραλαβής και παράδοσης των παιδιών τους.
 
Μην περιμένετε άλλο! Μπορείτε να έρθετε μόνοι σας ή με φίλους. Όταν τα παιδιά δουλεύουν μαζί, μπορούν να μοιραστούν ιδέες και να εμπνεύσουν το ένα το άλλο. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!
 
Δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας στις γραμματείες του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» συμπληρώνοντας την αίτηση έως τις 31 Μαΐου 2017.
 
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τις υπεύθυνες του προγράμματος «Vacances d’ été».
 
Με εκτίμηση
Βάνα Βενιάδου
Μαρία Σταυροπούλου
Υπεύθυνες του  προγράμματος «Vacances d’ été»
 

Για περισσότερες πληροφορίες...

Logo Delasalle

 

Ελληνογαλλικό Κολέγιο

"ΔΕΛΑΣΑΛ" 

Τ.Θ. 6,57010 Πεύκα 
Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 673252

Fax: 2310 673348

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

"Ο Άγιος Γεώργιος" 

Ανδρέα Κάργα 12-14

Τ.Θ. 841 00 Έρμούπολη

Σύρος

Τηλ: 22810 87713

Fax: 22810 82208

 

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ελληνογαλλικό Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ © 2012 | Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Αριστέα Νάστου | Gavern Framework, 2010-11 GavickPro | All rights reserved.