Register

User Registration

A+ A A-

Χριστουγεννιάτικου Bazaar 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, αρχίσαμε να μετράμε αντίστροφα για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Επιθυμώντας, παράλληλα, να εκφράσουμε το ενδιαφέρον, την αλληλεγγύη και την αγάπη μας προς τους συνανθρώπους μας αποφασίσαμε να προσφέρουμε τα έσοδα του φετινού Χριστουγεννιάτικου Bazaar μας στον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος και το Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα.
 
«Το χωριό των αστεριών» του «ΔΕΛΑΣΑΛ» θα ανοίξει τις πύλες του την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013 από τις 10.00’ το πρωί έως τις 15.00’ και, με αφορμή τις γιορτινές ημέρες, θα έχουμε την ευκαιρία να «έρθουμε κοντά», να «ανταμώσουμε», να συμμετάσχουμε και να διασκεδάσουμε. Αυτή τη φορά, θα δημιουργήσουμε έναν χώρο εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων και «χριστουγεννιάτικης αγοράς» όπου θα υποδεχθούμε τους επισκέπτες μας μαζί με το Bazaar / έκθεση προϊόντων και χειροποίητων δημιουργημάτων τόσο του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος όσο και του Ορφανοτροφείου Θηλέων Μέλισσα και όλους τους φίλους μας από τους φορείς αυτούς.
 
Στο «Χωριό των αστεριών», λοιπόν, θα βρείτε:

«Χριστουγεννιάτικη αγορά»:

  1. - με κατασκευές των μαθητών του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού και του Γυμνασίου του Κολεγίου μας
  2. - με προϊόντα από τα εργαστήρια που λειτουργούν στον Σύλλογο Συνδρόμου Down (μαρμελάδες, ποτά, πήλινα διακοσμητικά, κ.ά.)
  3. - με καλλιτεχνήματα που φτιάχνονται στο Ορφανοτροφείο Μέλισσα
  4. χειροποίητων κατασκευών και γλυκών του Ελληνο - βραζιλιανικού Συλλόγου
  5. - διακοσμητικά, κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη, κοσμήματα, προϊόντα μέλισσας, καλλυντικά, κ.α.

Ποικιλία εδεσμάτων:

  1. “Buffet La Salle” με γαλλικές γαστρονομικές νοστιμιές από το τμήμα Γαλλικών, τους μαθητές και τους γονείς τους.
  2. “Xmas Cookies” για να στολίσετε το δικό σας Χριστουγεννιάτικο αμερικάνικο μπισκότο, από το τμήμα Αγγλικών, τους μαθητές και τους γονείς τους.
  3. “Coffeelicious” με επιλογές από ζεστά και κρύα ροφήματα, όπως καφέ, χυμούς και ζεστό κρασί, καθώς και λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τραπεζάκια.
  4. «Καραμελόσπιτο», με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς από γλυκά καραμελάκια και ζαχαρωτά, από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λυκείου.

Εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους: ζαχαροπλαστικής, ζωγραφικής, ξύλινων κατασκευών

Φουσκωτά παιχνίδια και τραμπολίνο

Beauty Xmas Station με facepainting για τους μικρούς μας φίλους και express χριστουγεννιάτικο manicure για τις κυρίες.

Τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη που θα διαθέτουν τα κουπόνια της λαχειοφόρου αγοράς

 
Παράλληλα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από μαθητές και μαθήτριες που συμμετέχουν στους ομίλους μπαλέτου και μοντέρνου χορού, ενώ μουσικά τμήματα του Δημοτικού μας θα παρουσιάσουν ένα μικρό πρόγραμμα. Στο τέλος, τα ξωτικά των Χριστουγέννων θα οδηγήσουν τον Αϊ Βασίλη στη σκηνή του θεάτρου μας, για να μας πει ένα παραμύθι, να μας λύσει όλες τις απορίες σχετικά με τις γιορτινές αυτές ημέρες και να φωτογραφηθεί μαζί μας.
 
Η μέχρι τώρα εμπειρία μας από τις γιορτινές εκδηλώσεις μας, η εθελοντική συμμετοχή των μαθητών, του εκπαιδευτικού και υπαλληλικού προσωπικού, των γονέων και κηδεμόνων, των αποφοίτων, φίλων και συνεργατών του Ελληνογαλλικού Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», μας έχει αποδείξει ότι, προσφέροντας από καρδιάς κάτι ελάχιστο, νιώθουμε εμείς πρώτα τη χαρά και την πληρότητα της προσφοράς.
 
Στο σημείο αυτό, θα ήταν μεγάλη η χαρά μας να σας έχουμε μαζί μας στον τομέα της οργάνωσης, παροχής προϊόντων και χορηγιών για την επίτευξη υψηλότερων στόχων για τους φετινούς μας φιλανθρωπικούς σκοπούς. Όσοι, λοιπόν, γονείς και κηδεμόνες ενδιαφέρεστε να συμβάλετε στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, μπορείτε να συμπληρώσετε το έντυπο που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και για όσους επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν ως χορηγοί της εκδήλωσης με την επιχείρησή τους, με παράλληλη προβολή στην αφίσα αυτής.
 
Ελπίζουμε ότι όλα αυτά, μαζί με το κέφι των μαθητών και του εκπαιδευτικού και υπαλληλικού προσωπικού του «ΔΕΛΑΣΑΛ», θα σας κρατήσουν κοντά μας για μια ευχάριστη Κυριακή.
Με εκτίμηση
Η Οργανωτική Επιτροπή
 

Έντυπο προσφοράς στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2013

 
 
 
 
 

Logo Delasalle

 

Ελληνογαλλικό Κολέγιο

"ΔΕΛΑΣΑΛ" 

Τ.Θ. 6,57010 Πεύκα 
Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 633333

Fax: 2310 673348

email: info@delasalle.gr

 

saint paul

 

Ελληνογαλλική Σχολή

"Ο Άγιος Παύλος" 

Χαρ.Τρικούπη 36

Τ.Θ. 185 36 Πειραιάς

Τηλ: 210 45 11 954

Fax: 210 45 37 721

 

email: fec@saintpaul.gr

 

Δημοτικό Σχολείο

"ΔΕΛΑΣΑΛ" 

Κυβέλης 19

Τ.Θ. 174 56 Άλιμος

Τηλ: 210 99 04 010-3

Fax: 210 99 04 014

 

email: delasalle@saintpaul.gr

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΕΛΑΣΑΛ ΣΥΡΟΥ 

Ανδρέα Κάργα 12-14

Τ.Θ. 841 00 Έρμούπολη

Σύρος

Τηλ: 22810 87713

Fax: 22810 82208

 

email: sgschool@otenet.gr

 

 

 

Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών

Μαρούσι: Νηπιαγωγείο - Δημοτικό Σχολείο

Τηλ: 210 8020285

e-mail: info_nipio1@ursulines.gr

e-mail: info_dimotiko@ursulines.gr

 

Ν.Ψυχικό: Γυμνάσιο - Γενικό Λύκειο

Τηλ.: 210 6712 228

e-mail: info_gimnasio@ursulines.gr

e-mail: ecole@ursulines.gr

Ελληνογαλλικό Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ © 2012 | Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: Αριστέα Νάστου | Gavern Framework, 2010-11 GavickPro | All rights reserved.